Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениеи какво точно ще правиш с тоя тетраетил
мислите ли наистина че ако се налее на каталясалата ризница и ще се случат чудесашегажиии
Kappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеразбира се че ще станат чудеса, след опита ще се търси нов двигател
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеалеее теа алфисти са полудели ...
ша варим към бмв сектата ... там по нормални ми са видят
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеразбира се че ще станат чудеса, след опита ще се търси нов двигател
Първоначално публикувано от fixxerТук си в грешка. Има много различни добавки с различно предназначение. Например тетраетила се използва от бегачките по ралитата1 литър тежи 2 килограма
Така наречената добавка е пълна с олово и е силно отровна (канцерогенна) и забранена за използване
Повишава октана на бензина. За информация навремето бензина се е третирал с тетраетил за по-големите октанови числа (А 91
) - става въпрос за бензина който сте си сипвали по бензиностанциите
Освен това тетраетила има перфектното свойство да предотвратява детонациите в мотора (известни също като "чукане на аванса", което всъщност са детонации в следствие на които целия мотор започва да резонира и в случаите на принудително пълнене с повече кислород води до чупене я на лагери, я на бутала, биели и т.н.). Също така предното води до по-добро изгаряне на сместа и почистване на двигателя. /както някой беше написал из темата че избелвало ауспусите/. Нормално разреждането е 1 грам тетраетил на 1 литър бензин. Сами си направете сметка за какво става въпрос
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениеверваш ли сиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениезапознат ли си с качествата на тетраетила че даваш подобни диагнозиKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеизвинявай но съм работил при състезател, и да насно съм със качесвата на тетраетила, ако искате сега се смейте колкото Ви душа сакаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеизвинявай но съм работил при състезател, и да насно съм със качесвата на тетраетила, ако искате сега се смейте колкото Ви душа сака
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеПърво не смятам да ставам легенда, и второ не очаквам нищо да се получи и не съм от много знаещите за квито се мислете Вие просто знаех смисъла на тази дума и предназначението й
второ защо вземаш отношение по темата а сега се дърпаш да отговориш какво точно имаш предвид ???
и трето кои ти каза че ние сме многознаещи или това е твоето мнение ???
четвърто защо след като си сигурен че знаеш предназначението и зашо не го обясни с прости думи а реши да подскачаш като ощипана ученичка и да хленчиш
Comment
Comment